Image

Ingen pappershantering hos Kommunfastigheter Örebro

BOLAG Kommunfastigheter Örebro har tillsammans med Vitec Fastighetssystem genomfört ett projekt i syfte att ta bort pappershanteringen från den dagliga driften.
Publicerad den 8 December 2008

I projektet har Vitecs lösning för teknisk förvaltning och mobila klienter införts i verksamheten. I samband med detta har även de interna processerna hos Kommunfastigheter Örebro utvecklats och effektiviserats.

- Det känns mycket bra att vi nu efter genomfört projekt kan bidra till en bättre miljö. Dessutom kommer Vitecs lösning innebära betydande kostnadsbesparingar för oss inom driftsverksamheten. Vi har tillsammans tagit fram ett nytt, mer miljövänligt och mindre kostsamt sätt att arbeta på med hjälp av morgondagens teknik, säger Benny Fägerstad, driftschef på Kommunfastigheter Örebro.

- Kommunfastigheter Örebro är en viktig kund för oss och det känns spännande att kunna driva ett sådant här projekt tillsammans. Vi får också bevis för att våra produkter motsvarar de krav som kunder idag ställer när det gäller användbarhet och funktionalitet. Sedan känns det alltid bra att bidra till en bättre miljö, säger Tommy Hallberg, vd Vitec Fastighetssystem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så tickar Arnhult-bolagets portfölj nedåt

Transaktioner M2 Asset Management, genom fastighetsverksamheten M2 Gruppen, fortsätter tunna ut portföljen. Denna gång blir det på den sista småländska marknaden som de har kvar i portföljen. Fastighetssverige har kartlagt hur bolaget portfölj krympt det senaste året.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige