Image

Imap till Glashuset i Mölndal

Uthyrning L2 Fastigheter hyr ut ett kontor i fastigheten Glashuset till det internationella rådgivningsföretaget Imap. Företaget arbetar främst med rådgivning i samband med företagstransaktioner och finns idag representerat i 43 länder över hela världen.
Publicerad den 1 April 2020
Annons
Image

– Imap är en väldigt spännande hyresgäst med ett globalt affärsnätverk med experter inom en rad olika områden. Det känns roligt att de nu väljer att flytta in hos oss här i Glashuset, säger Mikaela Widell, uthyrningsansvarig på L2 Fastigheter.

Glashuset ligger alldeles intill det framväxande innovationsklustret av hälsoföretag som just nu byggs i området runt Astra Zeneca i Mölndal. GoCo Health Innovation City planerar bygga 7000 nya arbetsplatser och beräknas stå klart för inflyttning 2021.

– Projektet blir naturligtvis ett uppsving för hela området, när innovatörer inom Life science och hälsoutveckling kommer tillsammans i en levande miljö som främjar innovation och entreprenörskap. För oss som etablerad fastighetsägare är det naturligtvis väldigt positivt att området nu får en ännu tydligare profil. Dessutom bidrar alla nya arbetsplatser med liv och rörelse och nödvändiga förutsättningar för en utvecklad service, handel och restaurangverksamhet, säger Mikaela Widell.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Det här planerar Ilija Batljan efter jätteaffären

Bolag SBB köpte i slutet av förra veckan en större portfölj med förskolor från norska Laeringsverkstedet för ett överenskommet fastighetsvärde om 4,25 miljarder norska kronor. SBB:s vd och grundare Ilija Batljan berättar för Fastighetssverige varför de gjorde affären och hur lång tid processen tog. Han beskriver också varför just SBB kan göra den här typen av transaktioner och inte så många andra på marknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY