Image
Ilija Batljan, vd för SBB
Ilija Batljan, vd för SBB Bild: SBB

Ilija Batljan kritiserar blankarna på Twitter: "Sprider rykten"

Bolag SBB:s grundare och vd Ilija Batljan attackerar återigen blankarna på Twitter. I ett inlägg under helgen skriver fastighetsprofilen att blankare sprider rykten om att Nordea kan ta hela hans ägande.
Publicerad den 3 Oktober 2022

"Blankarna gör sitt yttersta att försöka rädda sig själv genom att till journalister sprida rykten om min privata ekonomi. Jag har mat för dagen och tak över huvudet vilket jag inte hade under kriget, så det går bra nu", skriver han.

Han fortsätter.
"Observera det handlar om min privata ekonomi, men inget är heligt i detta krig med syfte att tjäna pengar på bekostnad av SBB:s 300 000 aktieägare."

Batljan pekar inte ut någon specifik blankare i sina inlägg. Ryktena som sprids är att Batljans privata bolag skulle vara under press och att Nordea skulle ha rätt att ta hela hans ägande men att detta inte sker i rädsla för spridningseffekter. Ilija Batljan uppger inte vilka personerna är som har dialogen. Det är inte första gången som fastighetsprofilen kritiserar blankarna på Twitter. Även Dagens industri har rapporterat om skriverierna på Twitter.

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige