Image
Per Brogren, Marcus Olofsson och Mats Eriksson.
Per Brogren, Marcus Olofsson och Mats Eriksson.

Hur är framtiden i Mälardalen?

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen Tre lokala branschprofiler diskuterar läget på marknaderna i Örebro, Västerås och Eskilstuna på Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen nästa torsdag. Nu är det hög tid att anmäla sig – i morgon stängs anmälningsfunktionen.
Publicerad den 5 Oktober 2017

De tre som diskuterar läget i regionen är:
# Per Brogren, vd för Asplunds Fastigheter, som äger nästan 800 lägenheter och drygt 20 000 kvadratmeter kommersiella lokaler i Örebro.

# Marcus Olofsson, delägare i Ladingen, en av de större fastighetsaktörerna i Eskilstuna. Bolaget äger sammanlagt 170 000 kvadratmeter, i Eskilstuna, Stockholm, Visby och Umeå.

# Mats Eriksson, regionchef på Kungsleden, som är en av de största fastighetsägarna i Västerås och som även äger i Eskilstuna och Örebro.

Moderatorn Ellinor Persson leder diskussionen tillsammans med expertkommentatorn Ingemar Rindstig.

Fastighetsmarknadsdagen Mälardalen är ett heldagsseminarium om marknadsläget i Örebro, Västerås och Eskilstuna med omnejd. Seminariet äger rum på Elite Stora Hotellet i Örebro torsdagen den 12 oktober. Du anmäler dig till seminariet här, senast i morgon fredag.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra Victoria Parks vd Peter Strand, Swedbanks makroanalytiker Cathrine Danin, Catellas analyschef Arvid Lindqvist och inspiratören Annika R Malmberg.

Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige