Image
Mårten Lindberg blir ny vd på HSB Sydost.
Mårten Lindberg blir ny vd på HSB Sydost. Bild: HSB

HSB Sydost anställer ny vd

Karriär Mårten Lindberg blir ny vd på HSB Sydost. Det står nu klart efter att rekryteringsprocessen har avslutats. Mårten Lindberg kommer närmast från Ölands Bank och har en lång och gedigen bakgrund och erfarenhet i ledande befattningar.
Publicerad den 21 Januari 2019

– Mårten Lindberg har genom sin mångåriga erfarenhet inom Ölands Bank förenat god ekonomisk lönsamhet med samhällsnytta och visat på ett mycket gott ledarskap. Vi ser fram emot att få ta del av hans engagemang och driv för att utveckla HSB Sydost framåt. Tillsammans med Mårten och alla anställda inom HSB Sydost känner vi oss väl rustade att möta framtida utmaningar, säger Sebastian Lindroth, ordförande HSB Sydost.

– Jag ser jättemycket fram emot att börja på HSB Sydost och att lära känna all personal och styrelsen för att tillsammans med dem fortsätta att ta tillvara på framtidens möjligheter utifrån medlemsnytta och kundfokus, säger Mårten Lindberg.

Mårten Lindberg tillträder tjänsten efter överenskommelse.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige