Image

Home Properties köper i Eskilstuna

TRANSAKTIONER Home Properties köper en fastighet i Eskilstuna för 38 miljoner kronor.
I höst ska ett hotell under varumärket Comfort Hotels öppna i fastigheten.
Publicerad den 22 April 2010

Säljare är K/S Eskilstuna Sverige och tillträde sker senare i april.

Fastigheten Vörten 3 ligger mitt i centrala Eskilstuna precis på kanten till Eskilstunaån. Under våren och sommaren kommer Home Properties att investera cirka tio miljoner kronor i bland annat ett nytt kök och lobbyområde. Hotellet kommer att ha 120 rum.

- Det här förvärvet är ytterligare ett i raden de senaste åren och visar att vår strategi med att skapa finansiell styrka lett till att vi kan göra bra och strategiska förvärv även när tiderna är tuffa. Vi har sedan tidigare en fastighet i Eskilstuna, Clarion Collection Bolinder Munktell, och dessa två fastigheter kommer att komplettera varandra på ett fantastiskt sätt. Utöver det så visar förvärvet att vi tror på Eskilstuna som destination och att vi aktivt vill vara med och utveckla den, säger Clas Hjorth, vd på Home Properties.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige