Image

Hemsö rekryterar kommundirektör

Karriär Anders Major har anställts som chef för affärsutveckling på Hemsö. Han har en gedigen erfarenhet från kommunsektorn, bland annat som kommundirektör i Järfälla kommun.
Publicerad den 15 Februari 2012
Anders Major. Foto: Eva Eklund. Bild: Eva Eklund
Anders Major. Foto: Eva Eklund.

- Vi är glada över denna strategiska rekrytering. Anders kommer att arbeta nära vd och ledningsgrupp och har mycket att tillföra Hemsö med sin erfarenhet, säger Hemsös vd Per Berggren.

Anders Major tillträdde vid årsskiftet och finns på Hemsös huvudkontor på Linnégatan i Stockholm när han inte är på kommunbesök.
- Jag ska lägga kraft på att utveckla samarbetet mellan Hemsö och kommunerna. Det känns mycket stimulerande och förpliktande att jobba åt det marknadsledande företaget vad gäller externt ägda samhällsfastigheter, säger Anders Major.

Rekryteringen av Anders Major är ett led i Hemsös strävan att skapa starka och långsiktiga relationer med kommunsektorn.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige