Image

Hemfosa förlänger och bygger nytt för Alingsås tingsrätt

Uthyrning Hemfosa tecknar 15-årigt avtal med Domstolsverket i Alingsås och bygger till cirka 1 000 kvadratmeter tingssalar och kontor.
Publicerad den 21 Oktober 2014
Jens Engwall. Bild: Niclas Liedberg
Jens Engwall.

I samband med detta anpassas och uppgraderas även befintliga kontors- och gemensamhetsytor för tingsrätten som redan idag är hyresgäst i fastigheten.

Projektet består i att uppföra en helt ny byggnad samt renovera en befintlig byggnad med syftet att skapa fler och mer ändamålsenliga lokaler för tingsrätten.

– Domstolsverket är en stor hyresgäst för Hemfosa i det prioriterade segmentet samhällsfastigheter och vi ser det som positivt att i nära samarbete kunna genomföra detta projekt för att skapa moderna och funktionella lokaler för tingsrätten. Att utveckla och anpassa fastighetsbeståndet för hyresgästernas behov är en central del i vår förvaltning, säger Jens Engwall, vd för Hemfosa.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Magnus Andersson nöjd med nya Besqabs byggrättsportfölj

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige