Image

Glögghuset i Sundsvall sålt

TRANSAKTIONER Glögghuset, alltså fastigheten där Vin & Sprit tidigare huserade, i Sundsvall har sålts. Fastigheten är på 35 000 kvadratmeter och köparen blir i och med förvärvet ett av Sundsvalls allra största privata fastighetsbolag.
Publicerad den 27 April 2010

Köpare av Glögghuset är Totalförvaltning AB som efter köpet äger och förvaltar en uthyrningsbar yta om mer än 100 000 kvadratmeter. Det gör bolaget till ett av Sundsvalls största privata fastighetsbolag.

Säljare är Gestrike Invest AB som köpte fastigheten för två år sedan för att en friskola skulle flytta in. Så blev det inte och nu säljer man alltså fastigheten.

Totalförvaltning har dock planer för Glögghuset.

- Den kommer att få stor betydelse i samband med den bro som skall byggas över Sundsvallsfjärden. Trots allt så är det på den norra sidan av bron där det mesta händer, och kommer att hända, säger Totalförvaltning AB:s förvaltare Anna-Karin Ohlsson till Sundsvalls Tidning.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige