Image
Anna-Karin Malmqvist.
Anna-Karin Malmqvist. Bild: Genova

Genova tillsätter chef för bostadsförvaltning – rekryterar från Wallenstam

Karriär Genova stärker ledningsgruppen med Anna-Karin Malmqvist som chef för bostadsförvaltning. Hon har bred erfarenhet från ledande positioner inom fastighetsförvaltning från Wallenstam där hon senast haft tjänsten som förvaltningschef Region Stockholm/Uppsala.
Publicerad den 26 November 2021

Anna-Karin Malmqvist är civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan med inriktning på samhälls-byggnad. Hon anställdes i Genova i juni i år och kommer ingå i ledningsgruppen från den 1 december 2021.

Som chef för Genovas bostadsförvaltning kommer Anna-Karin vara en viktig del i Genovas betydande tillväxt inom bostäder, varav merparten är belägna i Storstockholm och Uppsalaregionen. Hon kommer fokusera på att utveckla en modern, effektiv och kundorienterad bostadsförvaltning.

– Anna-Karin Malmqvist har helt rätt driv och kunskap för att utveckla Genovas bostadsförvaltning, liksom viktig erfarenhet från våra huvudmarknader Storstockholm och Uppsala. Genova kommer fortsätta växa betydligt inom bostäder framöver och det känns tryggt med Anna-Karin på plats för att driva och stärka denna del av vår verksamhet, säger Michael Moschewitz, vd för Genova Property Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige