Image

Förutsättningarna för fastighetsaffärer framöver

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Ett splittrat Europa, Donald Trump, Nordkorea, internationell terrorism och så vidare. Hur påverkas Sveriges och Europas ekonomiska utveckling av oron i omvärlden? Och hur ser förutsättningarna för fastighetsaffärer ut framöver? Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Swedbanks makroanalytiker Cathrine Danin.
Publicerad den 16 Februari 2018
Cathrine Danin. Bild: Swedbank
Cathrine Danin.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County arrangeras den 19 april på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Du anmäler dig till eventet här!
(Boka tidigt-rabatt, 4 för 3, gäller till 16 mars)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om bygg-/fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.

Dagen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Jönköpings Näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Fasticon Kompetens.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Moderator är den kände journalisten och programledaren Erik Blix och bland talarna återfinns många såväl lokalt som nationellt kända fastighetsprofiler.

Läs mer om eventet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:









Partner:




Mer från Fastighetssverige