Image
Be-Bar öppnar i Pallas i Borås.
Be-Bar öppnar i Pallas i Borås. Bild: Cernera

Fler upplevelser till Pallas i Borås

Uthyrning Cernera och Järngrinden som äger Pallas tillsammans har tecknat hyresavtal med Be-Bar som under nästa år kommer att slå upp dörrarna för en ny anläggning inne i Pallas. Be-Bar kommer att ha uteservering längs med Viskan, bowling, shuffleboards, biljard, karaokerum samt restaurang och bar med panoramafönster.
Publicerad den 16 November 2021
Annons
Image

– Att fler väljer att handla online gör att shoppinggallerior och stadskärnor i stort förändras. Vi ser att Pallas är på väg att bli en plats där olika typer av upplevelser samsas med handel och restauranger. Vi som fastighetsägare har en stor möjlighet att vara en del av den transformation som sker genom att skapa platser där människor vill träffas och spendera tid rent fysiskt. Det är roligt att även fortsättningsvis kunna erbjuda boråsarna och våra hyresgäster en attraktiv galleria, säger Cerneras vd Lars Angwald.

Han fortsätter;
– Vi märker av en fortsatt stark efterfrågan på ytor för fysiska butiker och har som ambition ständigt se över mixen av hyresgäster i våra fastigheter. Genom att vara på tårna och intressera oss för omvärlden vill vi ligga i framkant och skapa moderna och tillgängliga mötesplatser i staden.

– Vi har i flera år letat efter en större lokal i city för att kunna etablera en heltäckande anläggning. Så när Pallas blev aktuellt så kände vi att det var "bulls eye"! Så här långt är vi otroligt nöjda med den service vi fått från fastighetsägarna. Det kan inte bli bättre, säger Christian Halin, som tillsammans med Mattias Lindström står bakom konceptet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsbolaget på frammarsch i textilstaden

Bolag Delar av Borås centrum står inför en spännande utveckling de närmaste åren då Pulsen Fastigheter ska förtäta med närmare 60 000 kvadratmeter bostäder och kommersiella ytor. Nyligen avslutades samrådet för den detaljplan som håller på att tas fram, och här berättar Pulsens vd Christer Södeliden mer om planerna för området – och hur bolaget siktar på att växa i övrigt framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige