Image
Fastighetsägarna Service har rekryterat Nina Berggren som chef för bolagets affärsområde juridik.
Fastighetsägarna Service har rekryterat Nina Berggren som chef för bolagets affärsområde juridik. Bild: Fastighetsägarna Service

Fastighetsägarna Service rekryterar chef för affärsområde juridik

Bolag Fastighetsägarna Service har rekryterat Nina Berggren som chef för bolagets affärsområde juridik. Nina har en stark erfarenhet av att driva tillväxt och digitalisering av juridiska tjänster och rådgivning. Hon kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef på Ludvig & Co och innan dess har hon arbetat som utvecklingschef på Blendow Group och jurist på Stockholms Handelskammare.
Publicerad den 17 Januari 2023

– Vi är väldigt glada att välkomna Nina som ny kollega. Nina är en viktig pusselbit i att leda och driva fortsatt tillväxt för vårt erbjudande inom juridisk rådgivning till såväl kommersiella fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. Hon har i sin tidigare roll fördubblat omsättningen på två år, utan att det skett på bekostnad av medarbetar- eller kundupplevelsen. Det är ett kvitto på att Nina är en perfect match för Fastighetsägarna Service och vår företagskultur, säger Stefan Younes, vd, Fastighetsägarna Service.

Fastighetsägarna Service har de senaste åren haft en stark tillväxt inom främst förvaltning, projektledning och juridiska tjänster. Bolaget har det senaste året vuxit kraftigt inom kommersiella fastighetsägare, samtidigt som erbjudandet har breddats genom tjänster till boende via boende-appen med över 5 000 aktiva användare.
– Att få förtroendet att leda den juridiska verksamheten känns stort. Jag ser fram emot att, tillsammans alla kollegor inom affärsområdet och bolaget, arbeta med det jag drivs av - engagemang och tillväxt. Det som gjorde att jag valde att tacka ja till uppdraget var främst den företagskultur som bolaget har. Självledarskap är något som jag vurmar extra för och här har man tagit det ett steg längre till en challengerkultur som i princip innebär självledarskap 2.0. Jag är ödmjuk inför mitt nya uppdrag men har givetvis även stora förväntningar, säger Nina Berggren, nytillträdd affärsområdeschef.
Nina Berggren tillträdde sin nya tjänst den 16 januari och ingår i ledningsgruppen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige