Image

Fasticon tillsätter research-chef

Karriär Fasticon har anställt Jeanette Kanka i rollen som research-chef, med bas i Stockholm.
Publicerad den 20 April 2015
Jeanette Kanka. Bild: Fasticon
Jeanette Kanka.

Jeanette Kanka kommer närmast från Horton International och rollen som Head of Research. Hon har en bred erfarenhet inom rekrytering, search och nätverksarbete av högre tjänstemän och chefer.

I sin nya roll kommer Jeanette att vidareutveckla Fasticon Kompetens interaktiva mötesplats med branschens kandidater via sociala medier, nätverksforum och seminarier. Jeanette kommer även fortsätta Fasticons samarbete med branschens lärosäten och utbildningar samt Fastighetsbranschens utbildningsnämnd.

- Jeanette blir, med sin långa erfarenhet, en stor tillgång för oss i vår strategiska satsning att skapa interaktiva mötesplatser och forum för våra kandidater och underkonsulter. Vi är glada över att ha Jeanette i vårt team och som ett led i vår fortsatta expansion säger Farnaz Mortazavi, vice vd på Fasticon Kompetens.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige