Image

Fasticon stödjer Fortifikationsverkets strategiarbete

Bolag Fasticon AB har haft i uppdrag att ta fram förslag på ny strategi och organisationsstruktur för Fortifikationsverkets strategiska fastighetsförvaltning.
Publicerad den 25 Juni 2014

Tidigare var tanken att Fortifikationsverket skulle avvecklas men i höstas fick verket nya direktiv från regeringen. Fortifikationsverket kommer nu att leva vidare, men ha en större samverkan med Statens Fastighetsverk.

Fasticon har haft i uppdrag att ta fram ett strategiskt fokus och en lämplig ansvarsfördelning när det gäller förvaltningen av verkets fastigheter.

- Vi har nu redovisat vad vi anser att Fortifikationsverket ska fokusera på för att fullgöra sitt nuvarande uppdrag, och vi har föreslagit en ny övergripande organisationsstruktur som är lämplig för att genomföra detta. Nu ska Fortifikationsverket ta ställning till våra förslag, säger Bo Magnus Persson, seniorkonsult och partner på Fasticon AB.

- Vår breda erfarenhet av strategiskt arbete inom både privat och offentlig sektor gör oss till en naturlig partner för den här typen av uppdrag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige