Image

Fasticon stödjer Fortifikationsverkets strategiarbete

Bolag Fasticon AB har haft i uppdrag att ta fram förslag på ny strategi och organisationsstruktur för Fortifikationsverkets strategiska fastighetsförvaltning.
Publicerad den 25 Juni 2014

Tidigare var tanken att Fortifikationsverket skulle avvecklas men i höstas fick verket nya direktiv från regeringen. Fortifikationsverket kommer nu att leva vidare, men ha en större samverkan med Statens Fastighetsverk.

Fasticon har haft i uppdrag att ta fram ett strategiskt fokus och en lämplig ansvarsfördelning när det gäller förvaltningen av verkets fastigheter.

- Vi har nu redovisat vad vi anser att Fortifikationsverket ska fokusera på för att fullgöra sitt nuvarande uppdrag, och vi har föreslagit en ny övergripande organisationsstruktur som är lämplig för att genomföra detta. Nu ska Fortifikationsverket ta ställning till våra förslag, säger Bo Magnus Persson, seniorkonsult och partner på Fasticon AB.

- Vår breda erfarenhet av strategiskt arbete inom både privat och offentlig sektor gör oss till en naturlig partner för den här typen av uppdrag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige