Image

Fasticon stödjer Fortifikationsverkets strategiarbete

Bolag Fasticon AB har haft i uppdrag att ta fram förslag på ny strategi och organisationsstruktur för Fortifikationsverkets strategiska fastighetsförvaltning.
Publicerad den 25 Juni 2014

Tidigare var tanken att Fortifikationsverket skulle avvecklas men i höstas fick verket nya direktiv från regeringen. Fortifikationsverket kommer nu att leva vidare, men ha en större samverkan med Statens Fastighetsverk.

Fasticon har haft i uppdrag att ta fram ett strategiskt fokus och en lämplig ansvarsfördelning när det gäller förvaltningen av verkets fastigheter.

- Vi har nu redovisat vad vi anser att Fortifikationsverket ska fokusera på för att fullgöra sitt nuvarande uppdrag, och vi har föreslagit en ny övergripande organisationsstruktur som är lämplig för att genomföra detta. Nu ska Fortifikationsverket ta ställning till våra förslag, säger Bo Magnus Persson, seniorkonsult och partner på Fasticon AB.

- Vår breda erfarenhet av strategiskt arbete inom både privat och offentlig sektor gör oss till en naturlig partner för den här typen av uppdrag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige