Image
Lena Ahlström, Ledarstudion, Kerstin Lindberg Göransson, Akademiska Hus, Sara Liljenberg, andrapristagare från Einar Mattsson, vinnaren Sonja Ståhl från Willhem, andrapristagaren Chanel Braddon från Skanska och juryordföranden Kristina Alvendal.
Lena Ahlström, Ledarstudion, Kerstin Lindberg Göransson, Akademiska Hus, Sara Liljenberg, andrapristagare från Einar Mattsson, vinnaren Sonja Ståhl från Willhem, andrapristagaren Chanel Braddon från Skanska och juryordföranden Kristina Alvendal. Bild: Axel Ohlsson

Ett unikt ledarskapsprogram – här är vinnarpriset

Fastighetskvinnan Kommunikationsutbildning i en scenisk miljö med individuell handledning – Sonja Ståhl, vinnaren i Årets Unga Fastighetskvinna, får nu en unik möjlighet att utveckla sig själv och sina ledaregenskaper genom Ledarstudions program Det personliga uttrycket.
Publicerad den 5 September 2018

Ledarstudion har under 16 års tid utbildat och utvecklat ledare i det svenska näringslivet i kommunikation, enligt ett unikt koncept där verktyg från scenens värld spelar en central roll.
Bolaget genomför både öppna utbildningar och skräddarsydda program som förutom utbildning i kommunikation och ledarskap även kan innehålla teambuilding och workshops.
– Det handlar om att förbättra sin kommunikativa förmåga, men också om att utforska sig själv och sina förmågor. Att leda handlar även om att leda sig själv, säger Lena Ahlström, Ledarstudions vd och grundare, som medverkade på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel på onsdagen och som tillsammans med Kristina Alvendal och Kerstin Lindberg Göransson från prissponsorn Akademiska Hus delade ut priset.
Programmet Det personliga uttrycket, som Willhems Sonja Ståhl nu får gå har ett värde om 37 000 kronor. Programmet omfattar fyra dagars (2+2 med cirka en månad mellan träffarna) utbildning i en liten grupp på sju personer som leds av en ledarutvecklare och en skådespelare.
– Skådespelaren fokuserar framför allt på kroppsspråket och rösten. En del tror att skådespeleri och teater handlar om att förställa sig, men det handlar snarare om att utforska sig själv. Johnny Depp uttrycker det bra när han säger; "för varje filmroll jag får ges jag en möjlighet att upptäcka nya sidor av mig själv". Vi får ofta höra att våra program leder till att deltagarna får nya insikter om sina egna förmågor, säger Lena Ahlström.
– Redskapen vi använder i programmet kan sedan användas i all form av kommunikation, från att tala på scen till enklare möten, både privata och professionella.
Ett flertal kända skådespelare är knutna till Ledarstudion, som Reine Brynolfsson, Marie Richardson, Adam Pålsson och Jonas Karlsson.
Ledarstudion har i dag ett 20-tal anställda och ytterligare ett 20-tal kontraktsanställda handledare. "Ledarhuset" ligger på Hälsingegatan i Vasastan där Ledarstudion förfogar över 1 000 kvadratmeter. Här finns bland annat åtta sceniskt utformade studior för programverksamhet och handledning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: Torsdag 5 september

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är att Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige