Image

Einar Mattsson tecknar avtal med bostadsrättsföreningar

Bolag Einar Mattsson har tecknat två nya förvaltningsavtal, med BRF Silvieberg respektive BRF Kungsklippan på Kungsholmen i Stockholm.
Publicerad den 4 December 2012

Avtalen omfattar administrativa och tekniska förvaltningstjänster med start den 1 januari 2013. Avtalet med BRF Silvieberg är tvåårigt och det med BRF Kungsklippan treårigt.

Silvieberg har 198 bostäder och 11 lokaler på sina 20 600 kvadratmeter och BRF Kungsklippan, som omfattar 44 000 kvadratmeter, rymmer 1 023 bostäder och 44 lokaler.

– Att vi får förmånen att leverera förvaltningstjänster till några av Stockholms och Sveriges största bostadsrättsföreningar är ett stort erkännande för vårt varumärke och vår kompetens, säger Mikael Dimadis, affärsområdeschef Förvaltning på Einar Mattsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige