Image

EFM Sverige rekryterar retailchef från JLL

KARRIäR Fastighetsförvaltaren European Fund Management fortsätter att förstärka sin organisation. Nu rekryterar man en Head of Leasing som närmast kommer från Jones Lang Lasalle.
Publicerad den 26 Maj 2010

EFM Sverige är en av Sveriges ledande köpcentrumförvaltare och förvaltar idag en portfölj om cirka 60 fastigheter, varav 27 är köpcentrum. Företaget har under senare tid förstärkt organisationen genom rekryteringar av nyckelpersoner till företaget och fortsätter nu att utveckla bolaget genom att anställa Antony Pastiroff till rollen som Head of Leasing.

Från och med den 31 maj 2010 kommer Antony Pastiroff att leda EFM:s uthyrningsavdelning som idag ansvarar för en portfölj om cirka 750 000 kvadratmeter.

I sin roll kommer han att vara ansvarig för EFM Leasings uthyrningar och omförhandlingar av butiker, kontor och kommersiella lokaler samt vara resultatsansvarig för avdelningens arbete.

- Vi är mycket nöjda med att ha rekryterat Antony Pastiroff som Head of Leasing. Antony tillför värdefull kompetens för organisationen som är viktig i vår fortsatta utveckling av både EFM som företag och för den fortsatta utvecklingen av de fastigheter vi förvaltar, säger Christian Olofsson.

Antony Pastiroff kommer närmast från Jones Lang Lasalle där han senast arbetat som chef för retailuthyrning och omförhandling för en portfölj om cirka 650 000 kvadratmeter. Tidigare har han arbetat som Leasing Agent och även som Research Analyst på samma företag.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige