Image
Kestutis Sasnauskas.
Kestutis Sasnauskas. Bild: Eastnine

Eastnine offentliggör obligationsprospekt

Ekonomi/Finansiering Ansöker om upptagande till handel av sina gröna obligationer vid Nasdaq Stockholm.
Publicerad den 9 Augusti 2021

Eastnine AB offentliggjorde den 30 juni 2021 att bolaget framgångsrikt emitterat seniora icke-säkerställda gröna obligationer om 45 miljoner euro under ett ramverk om totalt 100 miljoner euro. Obligationerna har en rörlig ränta om 3 månader EURIBOR plus 500 baspunkter med slutgiltigt förfall i juli 2024.

Enligt villkoren för obligationerna har Eastnine åtagit sig att ansöka om upptagande till handel av obligationerna på hållbara företagsobligationslistan vid Nasdaq Stockholm, och Bolaget har med anledning av detta upprättat ett noteringsprospekt som har godkänts av Finansinspektionen.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbankens dystra analys av fastighetssektorn

Ekonomi/Finansiering I sin senaste finansiella stabilitetsrapport som presenterades under tisdagen målar Riksbanken upp en potentiellt dyster framtid för fastighetsbolagen, där de svenska bankernas stora och ökande utlåning till kommersiella fastighetsföretag utgör en betydande sårbarhet för bolagen och det finansiella systemet. Fastighetssverige har gått igenom rapporten och hittar en sammantaget negativ analys av fastighetssektorn som pekas ut som särskilt känslig för stigande räntor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige