Image

DTZ börjar med förvaltning

Bolag DTZ breddar sitt tjänsteutbud och kan nu också erbjuda förvaltning av fastigheter i hela Sverige. Detta genom ett samarbetsavtal med Hestia.
Publicerad den 8 Mars 2012

Avtalet omfattar alla typer av tjänster inom ekonomisk och teknisk fastighetsförvaltning.

- Vi har utvärderat olika möjligheter, även att starta egen förvaltning, men kommit fram till att Hestia är det bästa alternativet. Genom samarbetet kan vi fortsätta att fokusera på våra tjänster inom värdering, transaktioner, uthyrning, retail och occupier services men även erbjuda våra kunder bra långsiktig förvaltning, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige.

- Det känns jättespännande att samarbeta med DTZ. Vi tänker väldigt lika vad det gäller kunder och affärer, säger Gunnar Isaksson, vd för Hestia.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kommunikationschefens bästa tips: "Kultur äter strategier till frukost"

Karriär Från musikbranschen till Norrlands största fastighetsbolag. Mia Forsgren har en lång erfarenhet inom kommunikationsarbete, men snart lämnar hon den resa som hon och Diös har gjort det senaste decenniet. För Fastighetssverige berättar hon om tipsen ett växande fastighetsbolag bör ha med sig i att bygga sitt varumärke.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige