Image

Doft och ljud ska locka bostadskunder till Älta

BOSTÄDER På torsdagskvällen var det premiär för en ny typ av visningsbostad signerad JM i samarbete med inredaren och designern Jon Eliason, känd från tv-programmet Roomservice. Med utvalda dofter och ljud får besökarna uppleva den nya bostaden med flera sinnen. Syftet är att locka fler kunder genom att göra visningarna både roligare och mer personliga. Intresset för den nya visningsbostaden har varit stort.
Publicerad den 5 December 2008

- Från exempelvis köket kommer en doft av nybryggt kaffe. I badrummet kan man höra hur någon sjunger i duschen. I några andra rum kan besökarna höra det unga paret som är tänkt att bo här prata och förbereda kvällens fest; alla sinnen ska beröras för att skapa den rätta känslan för bostaden, förklarar Charlotta Nordin, marknadskoordinator på JM.

Inredningen i den nya visningslägenheten – som är en 3:a på 79 kvm – är signerad designern och inredaren Jon Eliason, tillsammans med kollegan Emma Kruuse på Note Design. Den består av en blandning av gammalt och nytt med influenser från den omgivande naturen, exempelvis i form av en annorlunda klädhängare som ser ut som ett riktigt träd. Jon och Emma har inspirerats av den tilltänkta familjen och deras levnadsvanor när de inrett bostaden.

Visningslägenheten ligger på Stensövägen 12 i Älta utanför Stockholm och tillhör projektet Strandparken. Här, intill Ältasjön, kommer JM att uppföra fem hus och totalt 190 lägenheter. Husen i området byggs i nyfunkisstil, vilket även avspeglas i inredningen. Den första etappen innehåller 48 lägenheter och är under uppförande. Dessa bostäder är färdiga för inflyttning i maj 2009.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige