Image

Diös skapar kreativ arena

Bolag I augusti slår Diös upp portarna till en ny kreativ arena för nytänkande och utvecklande av näringslivet i Falun och Dalarna. Meetwork erbjuder företagare en plats att utvecklas.
Publicerad den 20 Maj 2014

– Många vill bo i Dalarna och vill driva framgångsrika företag härifrån. Men saknar samtidigt någonstans att hämta energi och inspiration. Jag ser detta som en möjlighet för drivna människor i Dalarna att skapa ännu mera tillväxt, vilket är avgörande för hela regionen, säger en av initiativtagarna till Meetwork, Håkan Alfon.

I Diös lokaler på Bergmästaregatan 2 kommer Meetwork att erbjuda etablerade och nya företagare att hyra egna rum, enstaka eller tillfälliga arbetsplatser. Lokalerna är flexibelt anpassade och erbjuder även en hörsal om 150 kvadratmeter där Meetworks hyresgäster kan arrangera olika typer av evenemang.

– Samarbetet med Meetwork är viktigt för oss. Det är därför spännande att tillsammans skapa lokaler som kan utvecklas i takt med Meetworks och hyresgästernas verksamheter, säger Fredrik Thorgren, marknadsområdeschef på Diös i Dalarna.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige