Image

Diligentiafastighet på Kungsgatan nu fullt uthyrd

Uthyrning Diligentia hyr ut 2 900 kvadratmeter i fastigheten Boken 6 på Kungsgatan 57 i Stockholm. Därmed är fastigheten nu fullt uthyrd.
Publicerad den 20 September 2011

Det internationella bemannings- och rekryteringsbolaget Poolia Sverige AB har tecknat avtal med Diligentia om cirka 2 900 kvadratmeter på Kungsgatan 57 i Stockholm. Företagets svenska huvudkontor flyttar därmed från Kungsholmen till Norrmalm i Stockholm. I och med uthyrningen är Diligentias fastighet Boken 6 i dagsläget helt uthyrd.

Poolia Sverige AB tillträder lokalerna i april 2012. Affären innefattar, förutom kontorslokalerna även en stor reception i fastighetens entréplan.

- Det är självklart en ära att få ett så stort börsnoterat företag som Poolia som hyresgäst. De letade efter de perfekta lokalerna och det perfekta läget i en process som tog över två år och det känns jätteroligt att de hittade det hos oss på Diligentia, säger Helena Ekman, uthyrningschef för Kontor på Diligentia.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige