Image
Daniel Albrektson ansluter till Savills.
Daniel Albrektson ansluter till Savills. Bild: Savills

Daniel Albrektson ansluter till Savills

Bolag Savills har rekryterat Daniel Albrektson som Director. Han förstärker bolagets Investment-team och ansluter den 1 juni.
Publicerad den 31 Maj 2022

Daniel Albrektsson har mer än 25 års erfarenhet från branschen och kommer närmast från Albrektson & Fellinger.
– Jag ser fram emot att ansluta mig till Savills investment-team. Savills växer kraftigt i Sverige och Europa och det ska bli spännande att vara med på den resan, säger Daniel Albrektson.

– Den svenska fastighetsmarknaden fortsätter att vara en av de mest aktiva i Europa och vi är glada över att ha lyckats rekrytera Daniel för att kunna bistå våra kunder med rådgivning, säger Carolina Herling, Head of Investment på Savills.

– Med tanke på Daniels långa erfarenhet av den svenska fastighetsmarknaden och då särskilt marknaden för flerbostadshus kommer Daniel att komplettera och hjälpa till att utveckla vårt investment-team, säger Niklas Samuelsson, vd på Savills.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Biogen koldioxid ska fångas in när Fabege vill minska klimatavtrycket

Energi/miljö I februari tecknade Fabege ett avtal med Stockholm Exergi. Avtalet handlar om infångande av biogen koldioxid, också känt som bio-CCS (efter det engelska namnet "bio energy with carbon capture and storage"). Fabege ser det här som en tydlig avsiktsförklaring och ett viktigt steg för att nå de egna klimatmålen till 2030. Men vad är egentligen bio-CCS?

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige