Image

Cornerstone säljer i Vimmerby

Transaktioner Cornerstones fond Nordic Retail Fund (NRF) säljer en mindre fastighet i Vimmerby. Försäljningen är en del av renodlingen av portföljen och Cornerstone har under de senaste 18 månaderna sålt 16 fastigheter i Sverige för mer än 150 miljoner kronor.
Publicerad den 20 Juni 2013
Mikael Igelström. Bild: Andreas Dybeck
Mikael Igelström.

Köpare är en lokal fastighetsägare. Rådgivare till säljaren var PWC och Mannheimer Swartling.

Cornerstone fokuserar sin förvaltning i huvudsak på de tio största fastigheterna i portföljen, exempelvis Sigma och Skrapan i Västerås, Center Syd i Löddeköpinge och Nian i Gävle.

- Vi följer vår strategi med att sälja ut de för oss mindre och udda fastigheterna i NRF. Köparna är lokala och välkända på orterna. Detta borgar för fortsatt god förvaltning vilket är glädjande för oss som säljare, säger Mikael Igelström, vd för Cornerstone Sverige.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY