Image

Corem tecknar 22-årigt avtal

Uthyrning Corem bygger om kontors- och produktionsytor till skola och hyr ut på ett 22-årigt kontrakt.
Publicerad den 25 Oktober 2012
Eva Landén. Bild: Corem. Bild: Corem Property Group
Eva Landén. Bild: Corem.

Corem har tecknat ett 22-årigt hyresavtal med Internationella Engelska Skolan avseende
6 450 kvadratmeter i fastigheten Storsätra 1, Stockholm.

Det är före detta kontors- och produktionsytor som nu hyresgästanpassas för skolverksamhet.

Anpassningarna skall vara klara till skolstarten på höstterminen 2013.

Storsätra 1 är Corems största fastighet i Region Stockholm och uthyrningen motsvarar drygt en fjärdedel av Corems vakanser i regionen.

- Vi har lagt mycket kraft på att anpassa fastigheten efter marknadsförutsättningarna och är glada att konstatera hur flexibel denna gedigna fastighet verkligen är. Flexibiliteten i fastigheten gör att den lämpar sig väldigt bra även för skolverksamhet. Vi välkomnar Engelska Skolan som är en kunnig och etablerad aktör. Skolan kommer att fylla ett viktigt behov i Söderort och vi ser fram emot det kommande samarbetet, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige