Image

Corem nyemitterar och byter lista

BOLAG Corem Property Group genomför en nyemission, och noteras på Nasdaq OMX Stockholm. - Vi skapar förutsättningar att bättre ta tillvara de möjligheter som det nuvarande marknadsläget ger oss, säger vd Rutger Arnhult.
Publicerad den 3 Juni 2009

Godkännande för notering på Nasdaq OMX Stockholm har erhållits givet att erforderlig ägarspridning uppnås.

Spridningen av ägandet sker genom ett erbjudande om teckning av 6 500 000 nyemitterade aktier.
- Teckningskursen uppgår till 47,50 kronor per aktie.
- Förutsatt fulltecknat erbjudande tillförs bolaget cirka 309 miljoner kronor före emissionskostnader.
- Beräknad första dag för handel av aktien på Nasdaq OMX Stockholm Small Cap är den 24 juni 2009. Sista handelsdag på NGM Equity förväntas bli den 23 juni 2009.

- Corems vision är att bli det ledande fastighetsbolaget inom segmentet industri-, lager-, logistik- och handel. Genom en notering på Nasdaq OMX Stockholm i kombination med en nyemission skapar vi förutsättningar att bättre ta tillvara de möjligheter som det nuvarande marknadsläget ger oss. Stabiliteten i vårt segment på marknaden, i kombination med en stor andel långfristigt räntesäkrad finansiering ger oss en stor trygghet när det gäller att bygga bolaget vidare, säger Rutger Arnhult, vd på Corem Property Group.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige