Image

Corem hyr ut i Jönköping

Uthyrning Corem har tecknat ett tioårigt hyresavtal, omfattande 3 480 kvadratmeter, med Postnord Sverige i fastigheten i Ljungarums Industriområde, Jönköping.
Publicerad den 18 November 2015
Annons
Image

Avtalet i fastigheten Ädelmetallen 4 omfattar cirka 3 480 kvadratmeter, varav merparten utgörs av ytor för postsortering. Vidare inrymmer lokalen kontor, lager och uppställningsplatser för fordon.

I Ljungarums Industriområde, Region Småland, har Corem ett samlat fastighetsbestånd om 14 fastigheter och drygt 32 700 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada över att nu ha tecknat ytterligare ett hyresavtal med Postnord Sverige AB. Corem har sedan tidigare Postnord Sverige som hyresgäst i den nya Veddesta-terminalen i Järfälla, Region Stockholm, med en yta om cirka 19 600 kvadratmeter. Vi ser fram emot att få fortsätta vårt positiva samarbete med Postnord Sverige, säger Eva Landén, vd på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY