Image
Örebro Entré.
Örebro Entré. Bild: Örebro Entré

Corem hyr ut 1 200 kvadratmeter i Örebro

Uthyrning Corem har tecknat ett fem-årigt hyresavtal avseende cirka 1 200 kvadratmeter kontor med Tietoevry i nyuppförda Örebro Entré, fastigheten Olaus Petri 3:234, i centrala Örebro. Inflyttning planeras till början av maj 2024.
Publicerad den 20 November 2023

Kontoret har utformats för att på bästa sätt svara mot Tietoevrys behov och önskemål, med detaljutformning tillsammans med hyresgästen. Byggnaden planeras att certifieras enligt Miljöbyggnad silver.

– Vi ser fram emot att flytta in i dessa funktionella lokaler som är väl anpassade efter våra behov. Läget är också väldigt bra med direkt närhet till resecentrum. Det ger smidig pendling för medarbetare och gör resor till kund enkelt, säger Jesper Ekroth, site manager Örebro på Tietoevry.

– Med Tietoevry kan vi hälsa ännu en stabil långsiktig hyresgäst välkommen till Corem. Det är glädjande att vårt nyskapade Örebro Entré nu fylls med verksamheter och vi ser fram emot ett långt och gott samarbete med Tietoevry, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.

Örebro Entré erbjuder moderna kontorsytor med utsikt över staden, ett bra pendlingsläge mitt emot Örebros resecentrum och ett attraktivt skyltläge mot Örebros norra infart.

Denna uthyrning avser etapp 1 av Örebro Entré, där Scandic Hotels är inflyttade, och hyresavtal även tecknats med WSP. Med uthyrningen till Tietoevry är etapp 1 uthyrd till 96 procent. Projektets andra etapp avser om- och påbyggnad om totalt cirka 10 200 kvadratmeter av en före detta postterminal, främst till kontorsytor. Här är hyresavtal tecknade med Trafikverket och Länsstyrelsen Örebro.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige