Image
Orgelpipan 4.
Orgelpipan 4. Bild: Corem

Corem fyller upp fastighet på Klarabergsgatan

Uthyrning Corem tecknar hyresavtal med Niklas and Friends på Klarabergsgatan – fastigheten är därmed fullt uthyrd.
Publicerad den 12 Juli 2023

Corem har tecknat ett femårigt hyresavtal med restauratören Niklas and Friends avseende 726 kvadratmeter i fastigheten Orgelpipan 4, på Klarabergsgatan 33-35 i Stockholm. Inflyttning beräknas till slutet av 2023. Med uthyrningen av restaurangytorna till Niklas and Friends är Orgelpipan 4 fullt uthyrd.
– Att se Orgelpipan redan fullt uthyrd är glädjande. Vi har gått från 0 till 100 procent uthyrt på sex månader. Fastigheten är belägen i en del av staden som utvecklats väldigt positivt de senaste åren, en utveckling vi ser kommer att fortsätta genom planerna för såväl Klarabergsgatan och Vasagatan som Centralstaden. Där passar Niklas and Friends och deras utbud väl in. Vi hälsar dem varmt välkomna till oss på Corem, säger Rutger Arnhult, vd på Corem.

Fastigheten Orgelpipan 4 har genomgått omfattande ombyggnation och modernisering såväl invändigt som utvändigt. Byggnaden har ett kulturhistoriskt värde och exteriören har renoverats varsamt för att bevara och återskapa tidstypiska arkitektoniska drag och material. Befintliga trapphus har bibehållits samtidigt som lokalerna och tekniska installationer har moderniserats. Fastigheten består av cirka 4 200 kvadratmeter kommersiella lokaler, främst kontor men även restaurang och kafé i gatuplan.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige