Image

Corem bygger nytt och hyr ut

Uthyrning Corem Property Group AB och Terminal & Transporttjänst i Sigtuna AB har tecknat avtal om uppförande och förhyrning av cirka 5 600 kvadratmeter lagerterminal i Arlandastad.
Publicerad den 30 Juli 2012
Annons
Image

Hyresavtalet är på drygt tio år med ett kontraktsvärde om cirka 50 miljoner kronor.
Corem äger fastigheten Märsta 15:7 i Arlandastad med cirka 25 000 kvadratmeter outnyttjade byggrätter utöver redan befintliga byggnader på fastigheten. Etapp 1 påbörjas i och med tecknandet av detta avtal.

Corem avser att uppföra en ny lager- och terminalbyggnad med stor flexibilitet. Byggnaden har utformats i samråd med hyresgästen som har varit med från ett tidigt skede. Inflyttning beräknas till maj 2013. Logistic Contractor har anlitats för entreprenaden.

Byggnaden ska vara inflyttningsklar i maj 2013.

- Vi tycker det är mycket hedrande att vi fått förtroendet att uppföra Terminal & Transporttjänsts nya lokaler. Det är ett expansivt företag och vi ser en positiv utveckling av Arlandastadsområdet med många nya etableringar under senaste tiden. Det är även positivt att på detta sätt kunna utöka det fastighetsbestånd Corem redan har i Arlandastad, säger Jerker Holmgren, fastighetschef på Corem.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY