Image

Colliers tecknar avtal med Svenska Hus

AFFÄRER Colliers Office Development & Leasing har tecknat ett avtal med Svenska Hus avseende uthyrning av företagets vakanta lokaler i Skåne. Avtalet gäller med ensamrätt och Colliers kommer att ansvara för hela uthyrningsprocessen, från visning till kontraktsskrivning.
Publicerad den 11 Februari 2009

Lokalerna är främst belägna i Malmö, Landskrona och Helsingborg.

Martin Nerpin, vd på Svenska Hus i Skåne säger:
- Svenska Hus köper fastigheter med utvecklingspotential som genom om- och tillbyggnad anpassas till befintliga eller nya hyresgäster. Normalt har Svenska Hus egen uthyrningspersonal vilket också kommer inom kort i Skåne. Colliers är en utmärkt partner med kompletterande nätverk till våra egna då det gäller
Uthyrning.

Lotta Walldén, affärsområdesansvarig på Colliers Development & Leasing, säger:
- Svenska Hus är ett fastighetsbolag som satsar mycket på att anpassa och finna nya verksamhetsområden för sina fastigheter och vi ser fram emot ett roligt och produktivt samarbete nu när de utökat sitt kommersiella bestånd i Skåne. På vårt Malmökontor har vi tre personer som jobbar heltid med uthyrning av både kontor och lager och som redan är igång med uthyrningsarbetet.

Colliers Office Development & Leasing förmedlar lokaler och förhandlar hyresavtal för alla typer av kommersiella ytor. Colliers har ett nära samarbete med både större och mindre fastighetsägare i storstadsregionerna och har i region Skåne hyrt ut över 22 000 kvadratmeter kontor och lager det senaste året.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige