Image

Colliers satsar åter på retail

Bolag Colliers nya affärschef inom uthyrning, Sophia Heurlin, kommer tillsammans med nyanställde Lina Östlund att fokusera på att bygga upp retaildelen. - Att återuppbygga det benet inom uthyrning, känns som en självklarhet och en viktig pusselbit i att kunna erbjuda en helhet på marknaden, säger Sophia Heurlin.
Publicerad den 31 Augusti 2015
Colliers satsar åt på retail. På bilden Sophia Heurlin, ny affärschef på Colliers. Bild: Simon Hellsten
Colliers satsar åt på retail. På bilden Sophia Heurlin, ny affärschef på Colliers.

Colliers har tidigare år haft en stor och framgångsrik retailavdelning, där även Sophia Heurlin ingått. Och nyligen rekryterades Lina Östlund från TAM Retail. Colliers International är globalt starka inom retail och det är därför ett naturligt steg att åter erbjuda retailexpertis i Sverige. Det finns redan nu uppdrag att börja jobba med inom ramen för Colliers nordiska samarbete.

Retail ingår i Colliers nyetablerade uthyrningsgrupp som erbjuder expertis inom handel, kontor och industri & logistik samt corporate Solution. Det har eftersträvats att åter kunna erbjuda hela spektrat av tjänster under uthyrning som är ett väldigt viktigt affärsområde för Colliers.
Dan Törnsten, vd på Colliers:

- Colliers övriga affärsområden som förvaltning och transaktion drar stor nytta av uthyrningsgruppen, vilket i slutändan gör att vi kan erbjuda våra kunder en bättre och mer omfattande service.

I dag består Uthyrningsgruppen av 10 personer och förutom Lina Östlund har Colliers även anställt Pär Westin och Christer Randmaa inom uthyrning i Stockholm. Rozana Yevno och Rasmus Östlund bildar det nya uthyrningsteamet i Göteborg. De jobbar på Colliers sedan början av augusti och har nu, tillsammans med Christoffer Bladh Nord ansvaret för uthyrningsuppdrag i Göteborg. Colliers är i Göteborg stora på spotmarknaden men jobbar också i större skala med uthyrningsprojekt.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige