Image

Colliers får förvaltningsuppdrag

Bolag Colliers har tecknat ett nytt förvaltningsuppdrag med P.E. Private Equity Fond AB. Fonden består av fastigheter runt Stockholmsområdet men även i Gävle, Landskrona och Motala. Det är en mix av kontors- och logistikfastigheter om totalt 135 000 kvadratmeter.
Publicerad den 11 December 2013
Louisa Åkerfeldt. Bild: Colliers International
Louisa Åkerfeldt.

- Vi ser mycket positivt på att få gå in och arbeta med en så bred och utvecklingsbar portfölj, säger Louisa Åkerfeldt, affärschef inom Förvaltning på Colliers.

Förvaltningsuppdraget träder i kraft från årsskiftet och innebär ett totalförvaltningsuppdrag där allt utom fastighetskötsel och viss drift ingår.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY