Image

Cernera lanserar förmånskort

Bolag Fastighetsbolaget Cernera lanserar ett förmånskort som erbjuder rabatter på olika varor och tjänster till sina hyresgäster.
Publicerad den 2 Maj 2013

– Fastighetsbolag kan inte fortsätta med att bara ta in hyror och sköta om fastigheterna. Vi måste ta hand om hyresgästerna på ett bättre sätt. Vårt nya Cernerakort, där hyresgästerna ges intressanta erbjudanden, är ett bra exempel, säger Niklas Larsson, marknadschef på Cernera.

Cernera, som främst arbetar med kommersiella fastigheter, har tidigare funnits även i Malmö och Jönköping, men har valt att fokusera sitt bestånd till Borås.

– Vi har genom åren upptäckt att både vi och våra hyresgäster gärna samarbetar med varandra. Därför har vi skapat ett förmånskort där hyresgästerna erbjuder alla i Cernerasfären förmåner och erbjudanden, säger Niklas Larsson.

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många affärer ska Serafim göra i år

Bolag Serafim gjorde två förvärv precis före årsskiftet. Fastighetssverige frågar företagets vd Rickard Jacobsson vad de planerar framöver. Här ska de växa. Vi undrar också om det kan bli aktuellt med en börsnotering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY