Image

CBRE rekryterar från Cushman & Wakefield

Karriär CBRE har rekryterat Anders Hansén, närmast från Cushman & Wakefield, till affärsområdet Global Corporate Services.
Publicerad den 19 Maj 2015

Anders Hansén, som tididare har arbetat för Komfast, kommer vara placerad i Stockholm och hans fokus kommer att ligga på Tenant Rep-tjänster såväl i Sverige som internationellt.

Peder Engberg, Head of Global Corporate Services på CBRE i Sverige, kommenterar:
- Vi har haft en mycket bra inledning på 2015 och vi ser positivt på framtiden. Därför känns det extra roligt att vi fortsätter att växa personellt och att Anders anslutit till oss på GCS. Anders erfarenhet och kontaktnät kommer att tillföra värdefull kunskap till vårt team.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige