Image

Catena hyr ut i ombyggd bilverkstad

UTHYRNING Catena har tecknat hyresavtal med HTH Kök och Myresjökök på Svågertorps handelsområde i Malmö.
Publicerad den 27 Maj 2010

Fastigheten, som Catena förvärvade 2007 och som ursprungligen byggdes som bilverkstad, byggs nu om till butiksytor för försäljning av kök och badrum.

Investeringen är cirka 5,5 miljoner kronor och hyresavtalen löper under sju år med start i september 2010. Den uthyrda ytan är cirka 1 500 kvadratmeter. På fastigheten finns nu cirka 300 kvadratmeter vakanta ytor samt en möjlig byggrätt på cirka 1 250 kvadratmeter.

Catena har också en byggrätt på intilliggande fastighet på cirka 3 000 kvadratmeter.

- Hyresavtalen är helt i linje med Catenas strategi att förädla enklare verkstadsytor till handel. Intresset för etablering på Svågertorps handelsområde har ökat i och med Ikeas etablering, säger Peter Hallgren, vd för Catena.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige