Image

Byggstart för JM i Sollentuna

BYGG Nu startar JM byggnationen av den första etappen med flerbostadshus i populära Silverdal i Sollentuna. Intresset för Silverdalshöjden, som projektet heter, är stort. Hälften av lägenheterna är bokade.
Publicerad den 28 Januari 2009

Silverdalshöjden är beläget nära Edsviken och Ulriksdals slottspark. De funkisinspirerade husen i fyra till fem våningar är placerade runt en skyddad gård och har ljusa, putsade fasader. De flesta lägenheterna har dubbla balkonger eller uteplatser på mark.

Inflyttning kommer att ske med start i oktober 2009. JM har tidigare byggt totalt 270 småhus i området.

Silverdal är en helt ny stadsdel i södra Sollentuna. Stadsdelen byggs som en trädgårdsstad och innehåller såväl bostäder som skolor och arbetsplatser. Här kommer att finnas cirka 1 000 bostäder och cirka 65 000 kvadratmeter kommersiella lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige