Image
Brinova gör en satsning på förrådshotell.
Brinova gör en satsning på förrådshotell. Bild: Brinova

Brinova öppnar förrådshotell i Kristianstad – ska rullas ut på övriga orter

Bolag Brinova Bolagret i Kristianstad omfattar cirka 160 förråd med hög säkerhet, belägna på området Sjöhem i Kristianstad.
Publicerad den 2 Oktober 2020

Ett läge som är lätt tillgängligt både från de centrala delarna av staden och från Brinovas nyuppförda bostadslägenheter i Hammar. Bolagret är framtaget som ett koncept för att underlätta för Brinovas hyresgäster, ett enkelt och tryggt sätt att förvara, och som även innefattar tillgång till släp och emballage.

Konceptet kommer löpande att etableras även på Brinovas övriga orter under 2021.

Vd Per Johansson:
– Vi är glada över att på ett sådant bra läge kunna erbjuda ett förrådshotell och därmed tillgodose ett behov av enkel och trygg förvaring för våra hyresgäster.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Styrelsesammansättning à la Mindus: Så här har fastighetsbolagen avkastat

Bolag Äger ledamöterna aktier för mer än fem gånger årsarvodet? Och leder ett större ägande hos ledamöterna till högre avkastning? David Mindus lyfte frågan i sitt hyllade vd-ord i Sagax årsredovisning. Vi har undersökt hur det ser ut i fastighetsbolagen – och hur avkastningen har varit för de olika kategorierna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY