Image
Bonava säljer 123 hyreslägenheter i Finland.
Bonava säljer 123 hyreslägenheter i Finland. Bild: Bonava

Bonava säljer 123 hyreslägenheter i Finland

Transaktioner Bonava säljer 123 hyreslägenheter i Esbo, Finland, till investeraren Icecapital Housing Fund VI Ky. De första bostäderna förväntas färdigställas och överlämnas till kund under det tredje kvartalet 2024.
Publicerad den 29 Juni 2022
Annons
Image

– I och med den här affären inleder vi den sista och avlutande fasen av Vermonniitty. Det är med stolthet som vi nu går in i slutskedet av produktionen av detta grannskap, säger Riku Patokoski, affärsenhetschef, Bonava Finland.

I Esbo bygger Bonava sedan 2016 grannskapet Vermonniitty, om cirka 760 bostäder fördelat på nio etapper. Hyresprojektet Sadehelmi utgör den sista etappen av bostadsområdet vilket har ett centralt läge med närhet till service, kommunikationer, skolor, förskolor och sport- och kulturfaciliteter. Det aktuella projektet kommer att ha energikass A och ska utrustas med solpanelen på hustaken.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige