Image

Bohuslänskt rederi till Lindholmen

Uthyrning Älvstranden Utveckling har tecknat hyreskontrakt med rederiet Transatlantic om 1800 kvadratmeter. De flyttar sitt huvudkontor från Skärhamn till Lindholmen i Göteborg.
Publicerad den 26 September 2011
Transatlantic flyttar från Skärhamn till Lindholmen i Göteborg. Bild: Älvstranden Utveckling. Bild: Älvstranden
Transatlantic flyttar från Skärhamn till Lindholmen i Göteborg. Bild: Älvstranden Utveckling.

- Vi är glada och stolta över att Transatlantic valt Lindholmen och oss som hyresvärd för sin framtida satsning inom bland annat logistik. Processen har gått snabbt och vi har lyckats hitta lokaler som passade kunden perfekt, säger Helen Sandberg, uthyrare på Älvstranden Utveckling.

Flytten görs i samarbete med Lofast och Per Hertzberg.

Totalt är det 75 personer som flyttar till fastigheten Citadellet om 1800 kvadratmeter.

- Nu kommer vi att få en större närhet till kunder, leverantörer, branschorganisationer, banker med mera. Göteborg är en stor sjöfartsstad vilket gör att vår kompetens passar in där. Dessutom är det lättare att rekrytera personal med spetskompetens i en storstadsregion, säger Catharina Sandberg, informationschef på Transatlantic.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige