Image
Diös kommer att hyra ut till Bjursås Sparbank i centrala Falun.
Diös kommer att hyra ut till Bjursås Sparbank i centrala Falun. Bild: Diös/Bjursås

Bjursås Sparbank tar plats hos Diös i centrala Falun

Uthyrning Bjursås Sparbank öppnar kontor på Åsgatan i centrala Falun. Fastighetsägaren Diös utvecklar den cirka 480 kvadratmeter stora lokalen där inflyttning beräknas ske i början av juli.
Publicerad den 14 Mars 2024

Bjursås Sparbank, som är är en fristående sparbank med säte i Bjursås och ett verksamhetsområde som främst utgörs av Falu kommun, kommer att flytta delar av verksamheten till det nya kontoret i centrum av Falun.

– Vi är mycket glada över att få välkomna Bjursås Sparbank till oss och vi ser fram emot invigningen i sommar, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.

– Det här är ett stort steg och viktigt steg i vår utvecklingsresa. Det är med stor glädje och förväntan vi välkomnar medarbetare och företagskunder till Åsgatan i sommar, fylller Gunnar Eriksson, styrelseordförande, Bjursås Sparbank, i.

Partnerna har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att de tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige