Image

Bjurfors rekryterar ny försäljningschef

Karriär Bjurfors skruvar upp takten i Stockholm och stärker upp organisationen med Mats Uhlén som ny försäljningschef. – Vi har en tydlig målsättning för våra satsningar i Stockholm, och den här förstärkningen ser vi som mycket strategisk, säger Bjurfors styrelseordförande Mats Ljung.
Publicerad den 30 Januari 2012
Mats Uhlén. Bild: Bjurfors. Bild: Bjurfors
Mats Uhlén. Bild: Bjurfors.

Mats Uhlén kommer närmast från Fastighetsbyrån där han bland annat har fungerat som tillförordnad regionchef för Stockholmsregionen. Han har lång och gedigen erfarenhet från fastighetsmäklarbranschen. Han började som mäklare 1997, och har bland annat arbetat som mäklare, franchisetagare och vd för mäklarföretaget Notar.
– Jag är mycket glad över att få chansen att vara med att utveckla ett redan starkt varumärke och en organisation med en otroligt spännande företagskultur. Det sker en tydlig satsning på Stockholmsregionen och potentialen är stor. Jag kommer fokusera på kärnverksamheten och rekrytering, samt utveckla medarbetare och organisation inom Stockholmsregionen, säger Mats Uhlén.

Bjurfors styrelseordförande Mats Ljung är mycket nöjd med sin senaste nyrekrytering:
– Mats Uhlén kompletterar vår laguppställning i Stockholmsregionen på ett mycket strategiskt sätt. Tillsammans med Pontus Kopparberg, vår nyligen rekryterade vd för Bjurfors Stockholm, kommer Mats Uhlén att skapa mycket bra förutsättningar för bolagets tillväxt.
– Vi följer den plan som vi la upp när vi förvärvade Bjurfors Sverige sommaren 2009, och stärker nu vår ställning i Stockholmsregionen alltmer. Samtidigt fortsätter vi expandera på de orter där vi är verksamma idag, och till ytterligare ett antal orter i övriga landet. Däribland Båstad och Linköping, som är nya Bjurforsmarknader så sent som under januari 2012, säger Mats Ljung.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige