Image

Bjurfors Näringsliv förstärker i Stockholm och Göteborg

Karriär En stor ökning av antalet uppdrag och antalet transaktioner inom kommersiella fastighetsaffärer gör att Bjurfors Näringsliv nu förstärker med fler fastighetsmäklare.
Publicerad den 9 September 2014

- Under våren har vi märkt av stor efterfrågan på våra tjänster från både den kommersiella fastighetsmarknaden och från lokaluthyrningsmarknaden i såväl Stockholm som Göteborg och Malmö. Vi är därför glada att nu utöka med fler mäklare både i Stockholm och Göteborg för att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, och för att ge våra kunder bästa möjliga service, säger Ola Lundqvist, vd för Bjurfors Sverige.

- Vi har just förstärkt Bjurfors Näringslivs Stockholmskontor med Larssan Lundberg. Larssan har varit verksam som fastighetsmäklare, både på den privata och på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 2007. Med en bakgrund som utbildad fastighetsförvaltare, erfarenhet av att driva fastighetsbolag samt att han har haft styrelseengagemang har han en bred kompetens inom fastighetsområdet. Larssan kommer att arbeta med transaktioner och lokaler i Stockholmsregionen. Larssan kommer närmast från Skandiamäklarna, där han under de senaste åren varit kontorschef, säger Patrik Ageman på Bjurfors Näringsliv.

- Therese Persson förstärker Bjurfors Näringslivs Göteborgskontor. Hon har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och har varit verksam inom förmedling av kommersiella fastigheter sedan 2006. Therese arbetar med förmedling av kommersiella fastigheter i Västsverige, och kommer närmast från APF Management AB i Trollhättan, berättar Viktor Gustafsson på Bjurfors Näringsliv i Göteborg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Bjurfors Näringsliv, som är en del av Bjurforskoncernen, har varit en ledande aktör på den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har pågående uppdrag över hela Sverige och finns representerade i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Bjurfors Näringsliv verkar huvudsakligen inom nedanstående tre segment:

- Rådgivning och transaktioner avseende samtliga typer av kommersiella fastigheter, vilket är vår kärnverksamhet.
- Uthyrning och överlåtelse av industri-, kontors- och butikslokaler.
- Ombildning från hyresrätt till bostadsrätt, där vi bibeh...

Läs mer om Bjurfors Näringsliv på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige