Image

Bibab till Mölnlycke

Uthyrning Mölnlycke Logistikpark bygger och hyr ut en 3 000 kvadratmeter stor logistikterminal till Bibab, Spendrup Bryggeriers distributionsföretag.
Publicerad den 9 November 2012
Annons
Image
Mölnlycke Logistikpark. Bild: Mölnlycke Logistikpark
Mölnlycke Logistikpark. Jacob Torell. Bild: Mölnlycke Logistikpark. Bild: Next Step Group
Jacob Torell. Bild: Mölnlycke Logistikpark.

- Det strategiska läget i hjärtat av Västsverige och en effektiv trafiksituation är de främsta faktorerna bakom beslutet att flytta hit, säger Johan Spendrup, vd på Bibab, som har tecknat ett 15-årigt hyreskontrakt.

- Vi satsar offensivt, söker fler kunder och det här stärker våra konkurrensfördelar ytterligare. Det ligger en noggrann analys bakom etableringen med en så lång tidshorisont som minst 15 år. Dessutom uppfattade vi det positivt att företag som Apoteket, GB Glass med flera redan var på plats och såg mervärden både i området och hos fastighetsägaren.

Byggnaden beräknas vara färdigställd till våren.

– Det känns verkligen roligt att hälsa även Bibab hjärtligt välkomna till oss. Att vara med och skapa en nyckelfärdig terminalbyggnad för ett modernt och nytänkande företag som dem är en spännande process. Det är ett bra exempel på vår idé att alltid erbjuda helt individuella, optimerade lösningar med kort färdigställandetid, säger Jacob Torell, Mölnlycke Logistikpark.

Next Step Group och Skagen Fastighets AB äger och utvecklar Mölnlycke Logistikpark.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Weiss rankar de politiska partiernas bostadspolitik

Sverige Veidekkes Lennart Weiss är en av landets mest profilerade bostadsdebattörer: Gammal socialdemokrat, men när han nu rankar partiernas bostadspolitik hamnar hans parti långt ner. Här är hela Lennart Weiss ranking.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY