Image
Maja Eriksson och Peter Lantz.
Maja Eriksson och Peter Lantz.

BBC rekryterar duo från Balder och Nordea

Karriär Bostadsrättsspecialisten Bra Boende Centralt (BBC) rekryterar två nya medarbetare. De kommer närmast från Balder respektive Nordea.
Publicerad den 18 Augusti 2022

Maja Eriksson som anställs som biträdande projektledare har ett förflutet i mäklarbranschen och kommer senast ifrån Nordea som privatrådgivare.

– Maja är som klippt och skuren för rollen. Hon har en god insikt i successionsmarknaden samt en expertis kring finansiering som kommer att komplettera vårt erbjudande till kunderna, säger Oscar Taube, vd på BBC.

Peter Lantz kommer närmast från Balder som säljansvarig för deras nyproduktion. Han har även tidigare arbetat för Veidekke med försäljning av nyproducerade bostadsrätter.
– Peter har en unik profil och ett fantastiskt entreprenöriellt driv som kommer vara till stor nytta för vår nya satsning i partnerutvecklade projekt, säger Oscar Taube.
Peter Lantz kommer att arbeta som projektledare och affärsutvecklare.

Julia Pehrson på Croisette Human Capital har varit ansvarig för rekryteringen.
– Vi fick väldigt många ansökningar med fantastisk kvalitet, där vi presenterade fem slutkandidater för BBC. Tanken var att anställa en ny medarbetare men utbudet av sökande med rätt profil var stort och vi valde i slutändan att anställa två, säger Julia Pehrsson.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Botryggs utmanande läge – pausar tre projekt i storstäderna

Bygg/Arkitektur På grund av det rådande marknadsläget har Botrygg tagit beslut om att pausa nyproduktion i Göteborg och Stockholm. För Fastighetssverige berättar vd:n Adam Cocozza om bakgrunden till beslutet, de utmanande faktorerna som tynger verksamheten och vad som krävs för att projektstarterna ska kunna komma igång igen under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige