Image
Anna Hallsten.
Anna Hallsten. Bild: Nordisk Renting

Anna Hallsten ny vd för Nordisk Renting

Bolag Nordisk Rentings styrelse har beslutat att utnämna Anna Hallsten till ny vd för bolaget. I rollen som vd kommer hon även att ingå i bolagets styrelse.
Publicerad den 7 Februari 2024

Anna Hallsten kommer senast från rollen som vd för Arctic Securities svenska filial där hon arbetat de senaste åtta åren. Hon har lång och gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom den finansiella sektorn samt en insikt i både finansiella finansieringslösningar och en entreprenöriell miljö.
– Jag är glad att välkomna Anna Hallsten till Nordisk Renting. Hennes erfarenhet går hand i hand med vår långsiktiga tillväxtstrategi för bolaget. Framöver väntar en mycket spännande uppgift gemensamt med ett redan starkt team, säger Niklas Johansson, styrelseordförande i Nordisk Renting.
– Jag är otroligt glad och stolt över att bli en del av Nordisk Renting. Jag ser med entusiasm fram emot att leda Nordisk Renting och tillsammans med alla duktiga medarbetare fortsätta arbetet med bolagets tillväxt, säger Anna Hallsten.

Anna Hallsten efterträder Caroline Bertlin som avgick från rollen som vd vid årsskiftet. Anna Hallsten tillträder rollen den 1 maj 2024. Fram till dess är bolagets finansdirektör Anders Hammarstedt även fortsatt tillförordnad vd för Nordisk Renting.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige