Image

Analytiker lämnar JLL - går till BRG

KARRIäR Pär Abrahamsson, analytiker på Jones Lang Lasalle i Göteborg, börjar i mitten av maj på Business Region Göteborg (BRG).
Publicerad den 14 April 2010

Han har varit på Jones Lang Lasalle i två och ett halvt år, och innan dess jobbade han som riskanalytiker på spelbolaget B-Win i Österrike under ett år.

Men nu ser han alltså fram emot jobbet på BRG.

- Det ska bli jättespännande att jobba med de här viktiga frågorna för Göteborg, det finns mycket att göra. Göteborg har hamnat lite på efterkälken gentemot till exempel Malmö på vissa områden, till exempel infrastruktur, säger Pär Abrahamsson.

På BRG kommer Pär Abrahamsson att ha en tjänst som omvärldsanalytiker.

- Jag kommer att ha koll på utvecklingen i Göteborg. Självklart kommer jag att behålla \"fastighetstänket\" i min nya tjänst, men det är fokus på bredare ekonomiska frågor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige