Image

Amhult 2:s grundare blir ordförande

BOLAG Amhult 2:s grundare och avgående vd Eigil Jacobsen har valts till ny arbetande styrelseordförande i Amhult 2 AB. Nuvarande ordförande Alf Lindqvist kvarstår i styrelsen som ledamot.
Publicerad den 22 April 2009

För ett par månader sedan blev det klart att Eigil Jacobsen lämnar över vd-posten till Maria Nord Johannesson, som tillträder 1 maj.

Som arbetande styrelseordförande kommer Eigil Jakobsen att bland annat arbeta med vissa kundrelationer, hitta nya projekt samt projektstöd i kommande byggnation av Amhult Centrum etapp II.

- I den tillväxtfas företaget nu befinner sig i kan jag verka i en friare roll som arbetande styrelseordförande. Det är med stor tillförsikt jag lämnar över till Maria. Hennes insatser har varit av stor betydelse för att etablera Amhult 2 och därefter driva utvecklandet av projektet Amhult Centrum fram mot detaljplaneutställning. Hon är stark som chef och som organisationsutvecklare. Mitt starka engagemang för företaget manifesteras också av att jag avser att kvarstå med mitt ägarinnehav i bolaget, säger Eigil Jakobsen.

- Det känns helt naturligt för mig att lämna över till Eigil. Vi har samarbetat väl under de här åren och jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete. På styrelsen vägnar vill jag också tacka Eigil för hans insatser som vd under dessa spännande år, säger avgående styrelseordförande Alf Lindqvist.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige