Image

Allokton anlitar Newsec för framtidsstrategi

BOLAG Styrelsen i Allokton har anlitat Newsec som rådgivare i arbetet med att utvärdera bolagets strategiska alternativ för framtiden. Uppdraget är brett och syftar till att ge bolaget optimala förutsättningar att skapa aktieägarvärde på sikt.
Publicerad den 16 Oktober 2009

- Vi är mycket nöjda att vi kunnat knyta Newsec till oss i det strategiska arbete som jag och den nya styrelsen varit involverade i sedan vi tillträdde i samband med årsstämman den 30:e juni. Den analysfas vi har gått igenom under senare tid har, som tidigare kommunicerats, mynnat ut i slutsatsen att vi fortsatt har stora utmaningar framför oss kopplat både till vår drift och till vår finansiella plattform. Samtidigt har vi en mycket god kvalité och sammansättning på vår fastighetsportfölj som ger intressanta möjligheter för framtiden och vi ser Newsec som en ideal partner i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för vår fortsatta verksamhet och att säkerställa att vi kan skapa aktieägarvärde på sikt, säger Anders Wehtje, vd på Allokton.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige